Vinglas som julegave

Når gaven skal i hus, kan det være en besværlig omgang. Derfor vil jeg her give lidt inspiration til julegaveideer, inspiration til bryllupsgaveideer eller inspiration til studentergaveideer. Jeg vil kigge på, hvad skal man ønske sig til jul og give et bud på, hvordan vinglas i julegave kan være en god ide.

Riedel glas og Zalto glas

Jeg vil klart anbefale at købe flotte vinglas i gave. Gaven til manden der har alt eller gaven til hende skal jo gerne være af høj kvalitet og luksuriøs, hvorfor netop vinglas fra Riedel eller vinglas fra Zalto synes at være en oplagt ide.

Begge glasproducenter kommer fra Østrig. De er begge mundblæste og håndlavede og meget tynde og fine. Hos Riedel er de mest populære kollektioner Riedel Vinum, Riedel Superleggero, Riedel Fatto a Mano og Riedel karafler.

Hos Zalto hedder kollektionen Zalto Denk’art, og deres mest populære vinglas hedder Zalto Bourgogneglas, Zalto universal, Zalto champagneglas, Zalto Bordeaux og Zalto hvidvinsglas. De er meget elegante og eksklusive disse glas, og de er bestemt en god gave til den vinglade person.

Om du kan finde vinglas til Black Friday eller som et Black Friday tilbud kan jeg ikke love, da disse glas stort set aldrig er på tilbud, men de du kan købe Zalto glas København og Zalto glas Frederiksberg, og du kan også købe alle glassene online.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *